info@alfavipambulans.com 0544 861 70 05
whatsap
Kağıthane Özel Ambulans

Kağıthane Özel Ambulans

Kağıthane özel ambulans hizmetleri hastaları evden hastaneye, hastaneden eve, evden eve, hastaneden hastaneye taşıma vb. özel ambulans hizmetlerini kapsamaktadır.  Alfa VİP Ambulans olarak sizlere Kağıthane ve tüm İstanbul ilçelerinde, mahallerinde bu hizmetleri sunmaktayız.

Hasta Nakil (Neleri Kapsar)

Şehirlerarası Hasta Nakil

Şehirler arası hasta nakil ambulansı genel olarak beyaz renklidir. Üstlerinde ise yüksek ses çıkaran siren sistemleri bulunmaktadır. Özel donanımlı araçlardır. Donanım açısından acil yardım ambulanslarına benzemektedir. Bu ambulanslarda sürücü, 1 acil tıp teknisyeni ve 2 eğitimli personel görev yapmaktadır.

İyi bir özel ambulans hizmeti içinde araçların yönetmeliklere uygun bir şekilde düzenli servis bakımları yapılmalıdır. Alfa VİP Ambulans olarak da yoğun bakım koşullarını sağlayan donanımlara sahip araçlarımız bulunmaktadır. Araç içerisindeki personellerimiz de gerekli eğitimleri almış sertifikalı doktor ve sağlık görevlilerinden oluşmaktadır. 7/24 özel çağrı merkezimizle günün her saatinde hizmetinizdeyiz.

Kiralık Ambulans

Kiralık ambulans hizmeti alınırken bazı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle pandemi döneminde özel ambulanslara olan talep daha da çok arttığından hasta nakil araçlarının kiralanması durumunda Sağlık Bakanlığı kayıtlı ruhsatına ve tam teşekküllü donanıma mutlaka bakılması gerekmektedir. Araçlarda en az 1 uzman sağlık personelinin de bulunması lazımdır. Alfa VİP Ambulans olarak sahip olduğumuz tecrübeyle sizlere Sağlık Bakanlığı onaylı araçlarımızla hasta nakil ve özel ambulans hizmetlerini vermekteyiz. Hastalarınızı güvenli bir şekilde ihtiyaç duyulan yerlere taşımaktayız.

Hasta Taşıma Hizmeti

Hasta taşıma hizmeti Alfa VİP Ambulans olarak diğer verdiğimiz hizmetler arasındadır. Bu hizmeti de sizlere sunarken kullandığımız araçların tam donanıma sahip olması, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı olması kendimize edindiğimiz görevler arasındadır.

Özel ambulans konusunda birçok firmadan yardım alabilirsiniz lakin bizler size hem hizmeti güvenli bir biçimde hem de en uygun fiyatlara sunmaktayız. Ancak size ücret konusunda burada kesin bilgi sunamamaktayız çünkü kilometre başına ücretlendirmeler değişmektedir.