info@alfavipambulans.com 0544 861 70 05
whatsap
Sivas Özel Ambulans

Sivas Özel Ambulans

Sivas özel ambulans hizmeti Sivas’ın tüm ilçelerine, talep ettiğiniz her türlü ambulans ihtiyaçlarınızın tam donanımlı ve güvenilir ekip arkadaşları ile karşılandığı bir hizmettir. Alfa VİP Ambulans olarak Türkiye’nin dört bir yanında bu hizmeti sizlere sunmaktayız.

Özel Ambulans Hizmetleri

Özel Ambulans

Hasta veya yaralıları olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak en yakın sağlık kuruluşuna güvenli bir şekilde ulaştırılmasını sağlar. Özel ambulanslar hastaların rahat ve sağlıklı bir şekilde evden eve, evden hastaneye, hastaneden eve, hastaneden hastaneye, bir sağlık kuruluşundan başka bir konuma en hızlı şekilde nakil işlemlerini gerçekleştirmektedir. Şehir içi veya şehirlerarası özel ambulans alanında deneyimli sağlık ekipleri ve son teknolojiye uygun yapılmış hasta nakil ambulansı ile yapılabilmektedir.  Ayrıca firmamız organizasyonlarda da size ambulans desteği verecektir.

Özel Ambulans (Avantajları)

  • Hasta yatağından alınıp bulunduğu yere itina ile teslim edilir.
  • Tam donanımlı araçlar ile daha güvenli ve hızlı nakil işlemleri gerçekleştirilir.
  • Alanında eğitimli, tecrübeli ve güler yüzlü sağlık çalışanları görev yapmaktadır.
  • İstenilen tüm zaman dilimlerinde ambulans desteği alınabilmektedir.
  • Araçlar düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.
  • Özel ambulans kiralama işlemi günlük, haftalık veya aylık olarak yapılabilmektedir.

Sivas Özel Ambulans Fiyatları

Özel ambulans fiyatları nakil işleminin yapılacağı kilometreye, ne ölçüde tıbbi malzemeye ihtiyaç duyulacağına ve alınacak hizmet türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Kiralık ambulans ücretleri sabit ücret ve km başına ücrete göre hesaplanmaktadır. Detaylı bilgi için 0212 268 0 444 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alfa VİP Ambulans olarak sağlık bakanlığından onay almış, hastanın konforuna ve her türlü ihtiyacına uygun tasarlanmış araçlarımız ile Sivas’ın tüm ilçelerinde hizmet vermektedir. İnsan sağlığını korumak bizim için en önemli unsur olup sağlığını bize emanet eden hastalara tüm özeni göstermekteyiz.